Velg riktig når du pusser opp fasaden

Buma AS er et norsk firma som ble opprettet i 2018 som svar på et økende behov for profesjonelle og effektive tjenester innen maling og oppussing. Teamet som står bak Buma består av erfarne polske fagfolk som har jobbet i malerbransjen i over 17 år. Firmaet tilbyr tjenester til borettslag og sameier i hele Viken, og deres fokus på å snevre inn målgruppen har gitt dem en dypere forståelse av kundenes behov og utfordringer.

Fast prispolitikk

Buma AS er opptatt av klima- og miljøpåvirkning og ønsker alltid innspill til hvordan deres tjenester kan forbedres. Firmaet har en fast prispolitikk og samarbeider kun med ledende produsenter. De har ingen underleverandører, og punktlighet er en av deres viktigste styrker.

Maling og oppussing av fasader

Før oppussing av en fasade starter, gjennomfører Buma alltid en grundig teknisk vurdering av fasadens tilstand. Et team av spesialister inspiserer hele fasaden etter at stillas er rigget opp. De leter etter steder der puss er løs og kan falle av, i tillegg til eventuelle mangler eller problemer dypere i veggen. Hvis det er løs puss eller mangler som ikke blir utbedret før malerarbeidet påbegynnes, kan belegget falle av under malingen eller på et senere tidspunkt, og fasadens tilstand vil forverres enda mer over tid.

Arbeidsplan

Etter vurdering av fasadens tilstand og omfanget av arbeidet som skal utføres, utarbeider Buma alltid en arbeidsplan. Dette gjør de for å sikre at alt arbeid utføres i henhold til byggeskikk og produsentens anbefalinger, og for å informere beboerne om arbeidene og tidsplanen.

Bumas fagfolk, som inkluderer malere, gipsere og murere, har jobbet i bransjen i årevis og sikrer at oppussingen går problemfritt og fagmessig for seg. De er også opptatt av å minimere støy og forstyrrelser for dem som jobber hjemmefra.

Omfanget av arbeidet

Bumas helhetlige løsning for maling og oppussing av fasader inkluderer alt fra rensing av fasaden og utførelse av mur- og pussarbeid til maling av vinduer, dører, blekk og beslag, samt utskifting av takrenner.

De tilbyr også sprøytemaling av fasader, som gir et jevnt og godt resultat. En slik helhetlig tilnærming sikrer at resultatet varer lenge og ser bra ut i mange år fremover.

Ingen skjulte kostnader eller ekstra tillegg

De tilbyr også faste priser på sine tjenester, slik at kunden alltid vet hva de kan forvente seg av kostnader. De ønsker ikke å overraske med skjulte kostnader eller ekstra tillegg. Deres mål er å være ærlige og åpenhjertige i all kommunikasjon med sine kunder.

Bærekraftighet og miljøpåvirkning er også en viktig faktor for Buma As. De er alltid åpne for forslag og innspill fra kunder og samarbeidspartnere om hvordan de kan forbedre sin miljøpåvirkning og klimaavtrykk. 

Lang erfaring og ekspertise

Maling og oppussing av fasader er en av Bumas spesialiteter, og deres team av spesialister har lang erfaring og ekspertise innen dette feltet. Før arbeidet starter, utfører de alltid en grundig vurdering av fasadens tekniske tilstand, og utarbeider en arbeidsplan for å sikre at arbeidet utføres i henhold til byggeskikk og produsentens anbefalinger.

Med sin profesjonelle tilnærming og fokus på kundetilfredshet, er Buma As et trygt og pålitelig valg for alle typer malings- og oppussingsprosjekter.