Trådfri ikea

Slik bruker du TRÅDFRI smartbelysning – IKEA

Få veiledning og råd om bruk av IKEA Home Smart app, TRÅDFRI gateway samt TRÅDFRI fjernkontroll, trådløs dimmer og bevegelsessensor. Med videoveiledninger.

Få svar på et bredt spekter av spørsmål om IKEA Home Smart-sortimentet og TRÅDFRI-produktene. Få veiledning og råd om bruk av IKEA Home Smart app, TRÅDFRI gateway samt TRÅDFRI fjernkontroll, trådløs dimmer og bevegelsessensor. Med videoveiledninger.

Slik kommer du i gang med TRÅDFRI smartbelysning – IKEA

Smarte LED-pærer. Med smartbelysning kan du skape riktig stemning hjemme. Med TRÅDFRI LED-pærer kan du velge én type belysning for …

Se videoveiledningene våre for å installere og bruke smartbelysning fra TRÅDFRI-sortimentet. Se hvordan du installerer TRÅDFRI gateway, dimmesett og sett med bevegelsessensor. Finn ut hvordan du kan legge til eller fjerne lyspærer, lysdører eller lyspaneler.

Smartbelysning – For en smartere og lysere hverdag – IKEA

Smartbelysning – For en smartere og lysere hverdag – IKEA

Lyskilden er koblet til TRÅDFRI gateway ved hjelp av fjernkontrollen. Trenger jeg fjernkontrollen, eller kan jeg bruke IKEA Home Smart-appen?

Med smartbelysning kan du forandre stemningen hjemme ved å trykke på en knapp. Se hele utvalget og smarte belysningsløsniner på IKEA.no

Produktstøtte for TRÅDFRI smartbelysning – IKEA

Her får du den informasjonen du trenger for å komme i gang med smartbelysning, samt lenker til svar på de vanligste spørsmålene. Se hvordan IKEA Home Smart fungerer og last ned appen, slik at du kan styre belysningen med smarttelefonen din.

TRÅDFRI Kontrollsett, smart – IKEA

TRÅDFRI Kontrollsett – IKEA

TRÅDFRI Kontrollsett. Nå er det virkelig enkelt for alle å bruke smartprodukter. Dette kontrollsettet gjør at du kan koble til hvilken som helst lampe, kaffemaskinen din eller et husholdningsapparat til uttaket på kontrollen og styre den eller det med en av/på-knapp.

Smarte styringsenheter og tilbehør – IKEA

Styringsenheter og tilbehør – IKEA

Styringsenheter og tilbehør

Trådløse LED-pærer – IKEA

Trådløse LED-pærer – IKEA

Trådløse LED-pærer

TRÅDFRI Trådløs dimmer, smart hvit – IKEA

TRÅDFRI Trådløs dimmer, hvit – IKEA

TRÅDFRI Trådløs dimmer, hvit. Nå er det virkelig enkelt for alle å bruke smartbelysning. Med denne trådløse dimmeren kan du kontrollere lyskildene dine: skru dem av, på eller dimme dem så dere alltid har riktig lys og stemning i hjemmet.

Svar på vanlige spørsmål om TRÅDFRI smartbelysning – IKEA

Få svar på de vanligste spørsmålene om TRÅDFRI smartbelysning. Enten spørsmålet ditt handler om lyskilder, om gatewayen og styreenhetene eller om IKEA Home Smart-appen, finner du forhåpentligvis svaret her.

Keywords: trådfri ikea