Slik kan du skape ditt drømmehjem

Flere internettselskaper foreslår nå noen ganger ulike leveringstyper. Det vanligste i dag er levering til pakkebutikk, som gir deg muligheten til å hente de nyinnkjøpte varene på et tidspunkt du selv velger. Det er derfor ganske tilgjengelig, og typisk også den rimeligste typen levering.

Du kan omvendt prøve å få produktene sendt dit du bor eller til din arbeidsplass. Dette vil være litt dyrere i gjennomsnitt, men også spesielt ukomplisert. Den billigste leveringsversjonen er utvilsomt å hente produktene selv, men den løsningen krever at du er i nærheten av e-forhandlerens fungerende lager.

Et stort antall nettbutikker garanterer 1-dags frakt på de fleste av sine varenumre, men vær forsiktig da det beregnes ut fra at bestillingen er lagt inn før et bestemt tidspunkt, slik at de mest sannsynligvis få bestillingen sendt før pakkepersonalet drar hjem.

Noen få nettbutikker garanterer gratis frakt, men i mange tilfeller krever det at du kjøper for en bestemt pris. Ellers kan du bestemme deg for den mest prisbevisste leveringsmåten, som typisk – uansett om du bor i nærheten av Horsens, Thisted eller Humlebæk – vil være å få rederiet til å bringe din bestilling til et utleveringssted.

Uvanlig uproblematisk for forbrukere å sammenligne priser

I dag er det eksepsjonelt fleksibelt for alle å finne de laveste prisene fra ulike nettselskaper og dermed kunne ikke flere nettbutikker la være å redusere prisene på spesielt deres beste i testprodukter – for babyer og barn, og også for menn og kvinner – betydelig, og til og med noen ganger tilbyr gratis frakt.

Derfor kan det likevel være lønnsomt å granske noen forskjellige nettbutikker for rabatter før du handler, slik at du ikke er i tvil om å få den rimeligste prisen.

Du bør imidlertid huske på at hvis en nettbedrift tilbyr varene sine til en salgspris som er ufattelig fordelaktig, kan dette ofte være et symbol på en uekte butikk. Heldigvis er det å handle med kort dekket av et regelverk som dekker deg som kjøper mot falske e-butikker.

Vi anbefaler generelt transaksjoner med kort eller betalinger med mobiltelefon. Som et alternativ kan du bruke en avdragsordning som ViaBill, hvis du heller vil finansiere pengene i flere rater.

Undersøk om internettselskapet er koblet til e-merket

Før folk kjøper i en nettbutikk bør du faktisk se på e-butikkens vilkår, men dette er noen ganger en omfattende oppgave.

Et enklere alternativ kan være å finne ut om nettselskapet er medlem av e-merket, som skal være et bevis på at internettselskapet anerkjenner de danske retningslinjene, i tillegg til at e-forhandleren blir kontrollert fra tid til annen av advokater som er kjent med regelverket på området. Du får også mulighet til å bli assistert når du blir utsatt for problemer med handelen din.

Det anbefales også at kjøper er kjent med de elementære reguleringer som har betydning for bestillingen, som for eksempel hvilken returrett butikken garanterer. Derfor er det også avgjørende at du beholder kvitteringen permanent, slik at du kan bevise kjøpet i fremtiden, uansett om du handler til en voksen eller et barn.

Trustpilot resulterer i tilsynelatende passende alternativer

Trustpilot gir virkelig pålitelige snarveier for å se en lang rekke aktuelle kunders vurderinger, og av den grunn støtter vi at du undersøker nettbutikkens anmeldelser før du fullfør shoppingen.

Facebook tilbyr deg faktisk også utmerkede metoder for å få innsikt i nettforhandlerens popularitet. Her møter vi faktisk nettbedrifter hvor det er mulig å publisere en vurdering av kjøpet sitt, som like gjerne kan brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Fakta om tilbud og nettbutikker oppdateres fortløpende, men vi påtar oss intet ansvar for endringer som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av sidens data.