Ikea sonos

En velklingende SYMFONISK duett fra IKEA og Sonos

En velklingende SYMFONISK duett fra IKEA og Sonos – IKEA

De trådløse høyttalerne fra SYMFONISK er en helt ny lydserie utviklet av Sonos og IKEA. Nyt musikken med bordlampe eller hylle med innebygde høyttalere.

Hva får du hvis du slår sammen solid kunnskap om hjeminnredning med ekspertise på lyd? Svaret er SYMFONISK – en helt ny lydserie som er utviklet av Sonos og IKEA. La musikken bli en naturlig del av hjemmet ditt med ei bordlampe eller hylle med innebygde høyttalere med trådløs lyd av topp kvalitet.

Trådløse høyttalere – IKEA

Trådløse høyttalere – IKEA

Sonos er eksperter på gode lydopplevelser, og på IKEA har vi kunnskap om hjeminnredning og livet hjemme. Det er en veldig god kombinasjon for å hjelpe flere med …

De trådløse høyttalerne fra SYMFONISK er en helt ny lydserie utviklet av Sonos og IKEA. Nyt musikken med bordlampe eller hylle med innebygde høyttalere.

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, hvit/smart

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, hvit/smart – IKEA

Velg mellom en hvit eller svart høyttaler, og suppler med en lampeskjerm i glass eller tekstil. Så kan du nyte lyden – et samarbeid mellom IKEA og Sonos!

SYMFONISK Bilderamme med trådløs høyttaler, hvit/smart Trådløs høyttaler og en bilderamme i ett gjør at lyden smelter inn i hjemmet. Velg mellom forskjellige utskiftbare fronter, heng SYMFONISK på veggen eller sett den på gulvet. Så kan du nyte fantastisk lyd – et samarbeid mellom IKEA og Sonos!

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, svart/smart

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, svart/smart – IKEA

8. des. 2022 — Prisen blir 2495 kroner, opplyser pressesjef Stine Odland i Ikea til Tek.no. 8. desember 2022, 04:00. Mer om. IkeaSonosIKEA SymfoniskLyd og …

SYMFONISK Lampefot med trådløs høyttaler, svart/smart Trådløs høyttaler med 180-graders lyd og lampefot i ett gjør at lyden smelter inn i hjemmet. Velg mellom en hvit eller svart høyttaler, og suppler med en lampeskjerm i glass eller tekstil. Så kan du nyte lyden – et samarbeid mellom IKEA og Sonos!

TEST: «Symfonisk» høyttalere fra Ikea og Sonos – Digi.no

Sonos har samarbeidet med IKEA om SYMFONISK, en serie Wi-Fi-høyttalere som er … innen lyd og teknologi kombinert med IKEA kunnskap om hjemmeinnredning.

Ikea introduserer sin første høyttaler som også er et bilde.

Ikea Symfonisk lampehøyttaler – Test – Tek.no

8. des. 2022 — IKEA og Sonos har gått sammen om en ny høyttaler-lampe i Symfonisk-serien. Denne gang er det en gulvlampe som har fått høyttaler.

Ikea og Sonos’ lampehøyttaler er ute i generasjon to.

Ikea og Sonos utvider samarbeidet med gulvlampe-høyttaler

Ikea og Sonos utvider samarbeidet med gulvlampe-høyttaler – Tek.no

Samarbeidet mellom Ikea og Sonos er blitt tre år gammelt, og i løpet av den tiden har vi fått bokhylle-høyttalere, lampehøyttalere i to omganger og en høyttaler som også dobler som et slags kunstverk.

SYMFONISK: Stereomøbler av Sonos og IKEA

SYMFONISK: Stereomøbler av Sonos og IKEA | Sonos

Sonos og IKEA presenterer SYMFONISK, høyttalere som er laget for å passe sømløst inn i hjemmet, for å gjøre hverdagen bedre gjennom lytting og design.

IKEA har plassert Sonos-høyttaler i denne – ITavisen

Keywords: ikea sonos, ikea symfonisk, sonos ikea, symfonisk ikea, sonos ikea symfonisk, sonos lampe ikea, sonos lampen ikea