Ikea micke

MICKE Arbeidsbord, hvit, 105×50 cm – IKEA

MICKE Arbeidsbord, hvit, 105×50 cm. Et rent og enkelt uttrykk som passer inn hvor som helst. Du kan kombinere det med andre skrivebord eller skuffeseksjoner i MICKE-serien for å utvide arbeidsområdet ditt.

MICKE Arbeidsbord, hvit, 73×50 cm – IKEA

MICKE Arbeidsbord, hvit, 73×50 cm. Et rent og enkelt uttrykk som passer inn hvor som helst. Du kan kombinere det med andre skrivebord eller skuffeseksjoner i MICKE-serien for å utvide arbeidsområdet ditt.

MICKE kontorpult – IKEA

MICKE kontorpult – IKEA

Trenger du nytt arbeidsbod til kontoret? MICKE-serien har flere praktiske løsninger for deg

MICKE Arbeidsbord, hvit, 142×50 cm – IKEA

MICKE Arbeidsbord, hvit, 142×50 cm. Et rent og enkelt uttrykk som passer inn hvor som helst. Du kan kombinere det med andre skrivebord eller skuffeseksjoner i MICKE-serien for å utvide arbeidsområdet ditt.

MICKE Arbeidsbord, brunsvart, 142×50 cm – IKEA

MICKE Arbeidsbord, brunsvart, 142×50 cm. Et rent og enkelt uttrykk som passer inn hvor som helst. Du kan kombinere det med andre skrivebord eller skuffeseksjoner i MICKE-serien for å utvide arbeidsområdet ditt.

MICKE Arbeidsbord, brunsvart, 105×50 cm – IKEA

MICKE Arbeidsbord, brunsvart, 105×50 cm. Et rent og enkelt uttrykk som passer inn hvor som helst. Du kan kombinere det med andre skrivebord eller skuffeseksjoner i MICKE-serien for å utvide arbeidsområdet ditt.

MICKE Skuffeseksjon på hjul, hvit, 35×75 cm – IKEA

MICKE Skuffeseksjon på hjul, hvit, 35×75 cm. Uttrekksstopp hindrer at skuffene kan trekkes for langt ut. Kan stilles midt i et rom fordi baksiden har samme utførelse.

MICKE Arbeidsstasjon, hjørne, hvit, 100×142 cm – IKEA

MICKE Arbeidsstasjon, hjørne, hvit, 100×142 cm. Du kan holde arbeidsbordet papirfritt ved å gjøre notater på den magnetiske tavla på bakplaten. Eller feste en gjøreliste til den med en magnet.

MICKE Skuffeseksjon på hjul, brunsvart, 35×75 cm – IKEA

MICKE Skuffeseksjon på hjul, brunsvart, 35×75 cm. Uttrekksstopp hindrer at skuffene kan trekkes for langt ut. Kan stilles midt i et rom fordi baksiden har samme utførelse.

Keywords: ikea micke, ikea micke skrivebord, micke ikea, micke skrivebord ikea, micke pult ikea, ikea micke pult, ikea skrivebord micke, micke ikea skrivebord