Ikea krakk bad

Baderomskrakk og benk til badet – IKEA

Baderomskrakk og benk til badet – IKEA

Flere av krakkene våre kan stables, slik at du kan ta krakkene frem ved behov og enkelt rydde krakkene vekk når du er ferdig med å bruke dem. Gå for en enkel …

Vi har krakker og benker godkjent til bruk i våtrom. Hjelp de minste med å nå opp til vasken med en krakk eller bruk en benk til avlastning på badet. Se IKEA.no.

BOLMEN Krakk, hvit – IKEA

Bad for alle stiler og budsjetter. Bad med TRENSUM speil av rustfritt stål, svart LINDBYN speil og GODMORGON servantskap med to.

BOLMEN Krakk, hvit. Trappestigen passer til både voksne og barn, siden den er testet og godkjent for en maksvekt på 100 kg. Redusert fare for å skli siden krakken har sklibeskyttelse på oversiden.

Baderomskrakk for avslapping etter dusjen – IKEA

Denne oppbevaringskrakken tilbyr et dedikert område hvor du kan sitte og slappe av etter dusjen. Og ingen grunn til å skynde deg, ta et magasin fra lageret nedenfor i stedet og la håret tørke litt mer.

Krakker og benker for barn – IKEA

Krakker og benker for barn – IKEA

Vi har krakker og benker som passer perfekt til barn. Disse kan brukes på både bad, kjøkken og til lek. Se vårt utvalg av forskjellige krakker og benker.

Krakk – Stort utvalg rimelige krakker – IKEA

Krakk – Stort utvalg rimelige krakker – IKEA

La gjestene sette seg ned på en stilig krakk! Hos oss finner du krakk i tre og krakk i metall, samt krakker som kan stables. Vi har også krakker med stoffsete.

FÖRSIKTIG Barnekrakk, hvit, grønn – IKEA

FÖRSIKTIG Barnekrakk, hvit, grønn. La barnet stå på denne og se seg i speilet. Når barna rekker opp til tannbørsten blir det lettere å få til å pusse tennene selv.

VILTO Krakk med oppbevaring, bjørk, 45 cm – IKEA

VILTO Krakk med oppbevaring, bjørk, 45 cm. Bjørk har delikate tegninger og en lys farge med en silkeaktig glans som mørkner med tida. Bjørk har ofte kvister og kjerneved som er kremfargete eller lysebrune og gir et særpreget, naturlig uttrykk hos møblene.

Finn badet som passer deg perfekt – IKEA

Har du lyst til å innrede drømmebadet? Start med å ta en titt på våre inspirerende bad for finne et bad som matcher plassen, stilen og budsjettet ditt.

HEMNES Benk, hvit, 83 cm – IKEA

HEMNES Benk, hvit, 83 cm.

Keywords: ikea krakk bad, dusjkrakk ikea