Ikea kopper

Kopper og krus – IKEA

Kopper og krus – IKEA

Finn favoritten din blant de mange koppene og krusene våre. Vi vet råd, enten du er en hund etter espresso, foretrekker en stor latte eller pleier å gå for en …

Kopper og krus

En kopp kaffe eller en kopp te? – IKEA

En kopp kaffe eller en kopp te? – IKEA

På IKEA finner du et stort utvalg av tekopper, kaffekopper, krus og mye annet som sørger for en god kopp varm drikke. Se vårt store utvalg på IKEA.no.

På IKEA finner du et stort utvalg av tekopper, kaffekopper, krus og mye annet som sørger for en god kopp varm drikke. Se vårt store utvalg på IKEA.no

IKEA 365+ Krus, hvit, 24 cl

IKEA 365+ Krus, hvit, 24 cl – IKEA

FÄRGRIK Krus, steintøy hvit. Om du dekker til hverdag eller fest, er enkel, funksjonell design lett å koordinere med andre former og farger.

IKEA 365+ Krus, hvit, 24 cl. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Det er laget av feltspatporselen og kommer til å holde seg flott år etter år.

VÄRDERA Krus, hvit, 30 cl – IKEA

VÄRDERA Krus, hvit, 30 cl Til både hverdag og fest. VÄRDERA-serien er laget av slitesterkt feltspatporselen. Og hvis det skulle skje et uhell, kan du supplere med det du trenger siden hver del selges separat. Laget av feltspatporselen, som gjør at kruset tåler støt og dermed varer lenge.

Kopper og krus for barn – IKEA

Kopper og krus for barn – IKEA

Kopper og krus for barn

IKEA 365+ Krus, klart glass, 36 cl

IKEA 365+ Krus, klart glass, 36 cl – IKEA

IKEA 365+ Krus, klart glass, 36 cl. IKEA 365+-serien har alt du trenger til bordet, til den enkle hverdagen eller pyntet til fest med farger og tilbehør. Laget av herdet glass som tåler både varme og kalde drikker.

FÄRGRIK Krus, steintøy hvit, 25 cl – IKEA

FÄRGRIK Krus, steintøy hvit – IKEA

FÄRGRIK Krus, steintøy hvit. Om du dekker til hverdag eller fest, er enkel, funksjonell design lett å koordinere med andre former og farger. FÄRGRIK-serien er en perfekt base for alle typer måltider og anledninger.

FÄRGKLAR Krus, matt lys rosa, 37 cl – IKEA

FÄRGKLAR Krus, matt lys rosa, 37 cl Ta en pause med god kaffe eller te! FÄRGKLAR krus har enkelt design, et perfekt grunnlag du kan matche med andre serviser. Velg en mattglasert og rustikk overflate eller en blank og moderne.

VÄRDERA Kaffekopp med skål, hvit, 20 cl – IKEA

VÄRDERA Kaffekopp med skål, hvit – IKEA

VÄRDERA Kaffekopp med skål, hvit. Laget av feltspatporselen, som gjør at koppen tåler støt og dermed varer lenge.

Keywords: ikea kopper, ikea krus, kaffekrus ikea