Ikea gaming pult

Gamingbord – Mer plass når du spiller – IKEA

Gamingbord – Mer plass når du spiller – IKEA

Spill deg oppover i nivåene med et gamingbord i toppklasse. Vi har skrivebord med plass til 2–3 skjermer og alt annet utstyr du trenger.

Spill deg opp i nivåene med gamingbord i toppklasse. Skrivebordene har plass til 2–3 skjermer og alt annet utstyr du trenger. Sjekk utvalget her.

Gamingmøbler – IKEA

Gamingmøbler – IKEA

Gamingmøbler

FREDDE Gamingbord, svart, 140/185x74x146 cm – IKEA

FREDDE Arbeidsbord, svart, 185x74x146 cm – IKEA

FREDDE Arbeidsbord, svart, 185x74x146 cm. Hvordan lager man den perfekte gaming-stasjonen? Det var målet med FREDDE skrivebord, en prosess som startet med å studere gaming-konkurranser og skaffe oss en gamer som designer.

Sett med gamingbord og gamingstol – IKEA

Sett med gamingbord og gamingstol – IKEA

Sett med gamingbord og gamingstol

UTESPELARE Gamingbord, svart, 160×80 cm – IKEA

UTESPELARE Gamingbord, svart, 160×80 cm Hev det store, solide UTESPELARE-gamingskrivebordet til den høyden som passer best for deg. Metallnettingen bak på bordplata gir god luftsirkulasjon for å kjøle ned PC-en i kampens hete. – Passer godt til den matchende UTESPELARE-gamingstolen.

UPPSPEL Gamingbord, svart, 180×80 cm – IKEA

UPPSPEL Gamingbord, svart, 180×80 cm Med UPPSPEL gamingskrivebord kan du spille på topp. Det er stort, slitesterkt og solid. Du kan raskt og enkelt justere høyden, slik at du alltid kan sitte i den optimale stillingen under kampen. – Du kan lade 1 enhet via den innebygde USB-porten i kontrolleren.

UPPSPEL Gamingbord, svart, 140×80 cm – IKEA

UPPSPEL Gamingbord, svart, 140×80 cm Med UPPSPEL gamingskrivebord kan du spille på topp. Det er stort, slitesterkt og solid. Du kan raskt og enkelt justere høyden, slik at du alltid kan sitte i den optimale stillingen under kampen. – Du kan lade 1 enhet via den innebygde USB-porten i kontrolleren.

Skrivebord – IKEA

Skrivebord – IKEA

Skrivebord

UTESPELARE Gamingbord, lys grå, 160×80 cm – IKEA

UTESPELARE Gamingbord, lys grå, 160×80 cm Hev det store, solide UTESPELARE-gamingskrivebordet til den høyden som passer best for deg. Metallnettingen bak på bordplata gir god luftsirkulasjon for å kjøle ned PC-en i kampens hete. – Passer godt til den matchende UTESPELARE-gamingstolen.

Keywords: ikea gaming pult, gaming pult ikea, gaming bord ikea