Hva vil du ha ut av hagen din?

Mange nettselskaper tilbyr i dag ulike alternativer for levering. En favoritt blant mange for tiden er å få den levert til et hentested, noe som gir deg fleksibiliteten til å hente bestillingen din når det passer deg. Fraktmetoden er veldig enkel, og ofte også det rimeligste fraktalternativet.

Du bør i stedet bestemme deg for å legge inn bestillingen for levering til leiligheten eller huset ditt eller til din arbeidsplass. Fraktalternativet viser seg som regel å være et hakk dyrere, men like godt veldig smidig. Den mest prisbevisste typen levering vil utvilsomt være å hente pakken selv, men dette krever at du holder deg i kort avstand fra nettforhandlerens lokasjon.

Mange nettbutikker tilbyr levering på en ukedag på mange varer, men vær forsiktig da det forutsetter at bestillingen er fullført før et bestemt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å få varen sendt før lageret ansatte går hjem.

Flere internettbedrifter sørger for levering uten kostnad, men stort sett kun hvis du handler for en bestemt pris. Alternativt bør du bestemme deg for det billigste leveringsalternativet, som i de fleste tilfeller – enten du er i nærheten av København, Ringsted eller Svenstrup – er å få pakken levert til et utleveringssted.

Mange internettselskaper leverer gratis

Det er nå stort sett greit for vanlige folk å sammenligne priser fra ulike nettbutikker og til gjengjeld har de aller fleste nettbutikker funnet det nødvendig redusere prisene drastisk på en rekke av produktene deres – for babyer og barn, så vel som kvinner og menn – og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Derfor kan det alltid være nyttig å se deg rundt i individuelle e-butikker etter rabattkoder før du fullfører bestillingen, slik at du er garantert å få den beste prisen.

Man bør imidlertid være klar over at hvis et internettselskap annonserer et produkt til en salgspris som anses som uhyrlig attraktivt, kan dette noen ganger være en indikasjon på en uærlig e-butikk. Heldigvis er kortbestillinger dekket under en regel, som beskytter deg mot svindel på nettbutikker.

Vi anbefaler å kjøpe med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte deg av et avdragstilbud som ViaBill dersom du foretrekker å betale betalingen over tid.

Før noen handler i en e-forhandler kan man utvilsomt se på forholdene til nettbutikken, men det er selvsagt ikke særlig interessant.

En enkel løsning kan derfor være å sjekke om nettbutikken er e-merke tilkoblet, siden det kan være en forsikring om at nettvirksomheten følger de offisielle reglene, i tillegg til at nettbutikken er noen ganger deltatt av fagfolk som er godt kjent med gjeldende regelverk. I tillegg tilbys du en snarvei for å få hjelp dersom du opplever vanskeligheter i forbindelse med handelen din.

Videre er det å foretrekke at kjøper er kjent med det mest relevante regelverket i forbindelse med bestillingen, for eksempel byttepolitikken nettbutikken bruker. Her er det også viktig at du permanent sikrer din faktura-e-post, slik at du i fremtiden kan dokumentere bestillingen din, uansett om du kjøper en gave til jente eller gutt.

Få levert til leiligheten din eller der du jobber

Trustpilot tilbyr alltid pålitelige snarveier for å tolke diverse andre kjøpers anmeldelser og vi anbefaler herved at du undersøker nettbutikkens anmeldelser før du handler .

Facebook innebærer også ganske gode sjanser til å få et innblikk i nettbutikkens popularitet. I tillegg ser vi en rekke e-bedrifter hvor folk kan registrere en kritikk av bedriftens tjeneste, som også må brukes for å få et innblikk i tidligere kunders erfaringer.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har et fast samarbeid med en gruppe e-butikker i form av å promotere selskapenes tilbud, og ta provisjon når en av besøkende på siden vår gjør en transaksjon.

Fakta om produkter og e-selskaper er beskyttet fra tid til annen, men vi kan ikke garantere mot rettelser som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av informasjonen som er brukt.